Līdz 2023. gada 24. septembrim tiesību zinātņu studenti aicināti pieteikties dalībai «Rusanovs & Partneri» Skolā.

«Rusanovs & Partneri» Skola ir jauns projekts, ko organizē un rīko «Rusanovs & Partneri» zvērinātu advokātu birojs SIA, piedāvājot tiesību zinātņu studentiem bezmaksas iegūt praktisku pieredzi un papildināt teorētiskās zināšanas, apmeklējot nodarbības pie «Rusanovs & Partneri» vadošajiem jomas pārstāvjiem.

«Rusanovs & Partneri» Skolai aicināti pieteikties tiesību zinātņu studenti, kas pabeiguši vismaz vienu studiju gadu kādā no Latvijas augstskolām.

Projekta ietvaros no oktobra līdz aprīlim reizi mēnesī sestdienā tiesību zinātņu studenti pulcēsies «Rusanovs & Partneri» zvērinātu advokātu biroja SIA telpās, lai piedalītos dažādās nodarbībās (lekcijas, semināri, diskusijas, praktisku kāzusu risināšana u.c.).

Vairāk par «Rusanovs & Partneri» Skolu var uzzināt, sekojot līdzi jaunumiem «Rusanovs & Partneri» Skolas mājaslapas sadaļā – https://www.rusanovs.lv/rusanovs-un-partneri-skola/

Lai pieteiktos, pretendentam jāaizpilda elektroniskā pieteikšanās anketa, kas pieejama no 2023. gada 11. septembra līdz  24. septembrim – https://www.rusanovs.lv/rusanovs-un-partneri-skola/

Informācija par pieteikšanos pieejama «Rusanovs & Partneri» Skolas mājaslapas sadaļā, kā arī rakstot uz skola@rusanovs.lv.

 

Dalīties