Foto: Zvērinātu advokātu birojs PwC Legal

19. jūnijā ar zinātnisko darbu prezentācijām noslēdzās otrais ZAB PricewaterhouseCoopers Legal SIA (PwC Legal), Konkurences padomes (KP) un Rīgas Juridiskās augstskolas (RJA) rīkotais zinātnisko darbu konkurss konkurences tiesībās. Klātesot pieciem konkursa finālistiem un vērtēšanas komisijas pārstāvjiem, par konkursa uzvarētāju tika atzīts Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes profesionālā maģistra studiju programmas "Tiesību zinātne" students Reinis Ivanovs, saņemot 1000 eiro naudas balvu, prakses vietu KP un ceļazīmi uz RJA rīkoto Vasaras skolu.

R. Ivanova izvēlētā tēma bija par Solidārās atbildības tiesiskajiem aspektiem konkurences tiesību pārkāpuma gadījumā. Autors savā darbā apskatīja risinājumus, kādā veidā būtu veicama zaudējumu piedziņa konkurences tiesību pārkāpumu gadījumos un kā sabiedrība varētu efektīvāk atgūt pārkāpumu rezultātā gūtos zaudējumus.

Rīgas Juridiskās augstskolas simpātiju balvu un vietu Vasaras skolā saņēma Rīgas Juridiskās augstskolas maģistrants Aleksands Gesins un Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes maģistrante Patrīcija Bodniece.

Apsveicam!

Dalīties