Batumi Starptautiskā vasaras skola "Konstitucionālā demokrātija: mūsdienu izaicinājumi" notiek no 18. līdz 24. augustam Batumi Šota Rustaveli Valsts universitātes pilsētiņā, Batumi, Gruzijā.

Vasaras skolu finansē Adžārijas autonomās Republikas Izglītības, kultūras un sporta ministrijas 2019. gada sezonas apakšprogramma, un tā tiek organizēta sadarbībā ar Batumi Šota Rustaveli Valsts universitāti (Batumi Shota Rustaveli State University), Mikolas Romer universitāti (Mikolas Romer University) (Lietuva) un to līdzfinansē Starptautiskais akadēmiskās attīstības institūts.

Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes dekāne dr.iur. asoc prof. Anita Rodiņa uzstāsies ar lekcijām par Satversmes tiesas lomu valsts attīstībā un cilvēktiesību aizsardzību Satversmes tiesā.

Vasaras skola ir Starptautiskā konstitucionālās demokrātijas vasaras programma, ko organizē Batumi. Vasaras skolas mērķis ir attīstīt tiesību skolas studentu profesionālās zināšanas konstitucionālajās tiesībās, īpaši svarīgās konstitucionālās demokrātijas institūcijās un veicināt ārvalstu studentu mobilitāti Gruzijā, padziļinot studentu un profesoru sadarbību.

Dalīties