20. septembrī Latvijas Universitātes (LU) Juridiskajā fakultātē (JF) notika konference “Konkurences tiesību pārkāpumu izraisīto zaudējumu apmēra aprēķināšana. Pilnas atlīdzības princips un tā ieviešana praksē”, ko rīkoja LU Juridiskā fakultāte sadarbībā ar Eiropas Tiesību institūta (European Law Institute) Konkurences tiesību interešu grupu, konferenci atbalstīja Konkurences padome un “Zvērinātu advokātu birojs RASNAČS".

Konferenci atklāja Latvijas Republikas Konkurences padomes priekšsēdētājs Juris Gaiķis un Eiropas Tiesību Institūta padomes locekle, Eiropas Tiesību Institūta Baltijas apvienības dibinātāja Anna Skrjabina. 

Konferencē referēja vairāki tiesību eksperti no ārvalstīm - Marko Botta no Itālijas (Marco Botta), Marks Barens no Francijas (Marc Barennes) un Vitālijs Pružanskis no Beļģijas (Vitaly Pruzhansky), kā arī LU Juridiskās fakultātes docents Lauris Rasnačs, Andris Rimša KIRKLAND & ELLIS INTERNATIONAL II LLP partneris un advokāts, Konkurences padomes Juridiskā departamenta galvenais jurists pārrobežu sadarbības  jautājumos Matīss Dzelve.

Drīzumā interesentiem būs pieejams konferences video ieraksts, kas būs skatāms LU Juridiskās fakultātes Youtube kanālā. 

 

 

Share